Biba avondtasjes

Biba tassen kopen

Biba tassen zijn gemaakt van zeer soepele PU, Deze tassen voelen zeer zacht aan en geven u het gevoel dat u een speciale tas in handen heeft. Deze tassen hebben een hoofdvak met een stoffen tussen ritsvak. In het hoofdvak zit een lekker ruime ritsvak en twee insteekvakken voor o.a. uw smartphone. De korte hengsels vallen naar beneden wanneer u de tas niet draagt. Uiteraard zit er een lange schouderband bij deze tas. Gewoon een degelijke tas met een prima model voor een goede prijs.

Biba  avondtasjes

Je gaat gekleed maar met welk tasje? B-LOVE-BEAU heeft verschillende avondtasjes in verschillende kleuren. Dit model heeft een envelop model maar past perfect in de hand. tocht heeft Biba er een sierlijke lange verstelbare schouderband bij gedaan en gelijk maar vast gezet aan dit gavetasje. De tasjes hebben een hoofdvak wat u af kan sluiten met een rits. De klep sluit met een magneet. In het hoofdvak treft u een ritsvak en een telefoonvakje aan. De achterkant heeft een plat ritsvak. De binnenkant is netjes en met bijpassende stof afgewerkt. B-LOVE-BEAU maakt mooie en passende avondtasjes.

Biba dames schoudertas

Biba, B-Love-Beau, is op dit moment helemaal hot. Deze schoudertassen hebben aan de voorzijde een insteekvak en mozaïek versiering. Deze super gave tassen hebben 1 hoofdvak met daarin een stoffen tussen ritsvak. Er is een extra ritsvak en twee insteekvakken. Super handig voor al je kleine spullentjes en o.a. je smartphone. De achterkant is voorzien van een B-LOVE-BEAU plaatsje in de zelfde kleur als de tas. De korte hengsels zijn lekker groot en geeft je de mogelijkheid om deze tas ook soepel over je schouder te dragen, maar BIBA heeft er wel een lange schouderband in de zelfde kleur van de tas bij gedaan. Leuk, stoer en elegant. Je kunt met deze tas voor de dag komen.