Bulaggi Tas kopen

Bulaggi tassen zijn er in vele soorten en maten wij hebben een overzicht gemaakt wat Bulaggi voor mogelijkheden heeft en de vele opties die Bulaggi bied om er prachtig en glamoureus uit te zien. Bulaggi tassen zijn niet alleen super mooi, maar ook erg praktisch en verkrijgbaar in heel veel designs en vele kleuren combinaties. Ze zijn voor vele  doeleinden te gebruiken, zo zijn de tassen niet alleen in de hand, maar ook over de schouder te dragen. Bulaggi tassen zijn ruime tassen en zijn te gebruiken voor alle gelegenheden en zijn handig te dragen zo dat je de tas  zelf naar eigen wens kan dragen . Door de  handige opbergvakjes zijn je onmisbare spulletjes goed op te bergen zo dat ze  perfect toegankelijk blijven.

Bulaggi avond tasjes

Dit stijlvolle avond tasjes zijn perfect voor een avondje uit of een feest. Alle avond tasjes hebben een prachtig glanzend design of opvallende strass-steentjes. Daarnaast zij de tasjes ruim genoeg voor het opbergen van geld, sleutels en een smartphone.

Bulaggi portemonnees

Bulaggi portemonnees zijn een echte must-have voor iedere dame. Dankzij zijn hippe designs en zijn prachtige uitstraling en de perfecte kleuren combinaties. Daarnaast hebben de portemonnees voldoende ruimte voor pasjes, papier- en muntgeld. De portemonnees zijn ook verkrijgbaar met de optie om er pasfoto’s in te plaatsen zo krijgen ze een opvallend plekje dankzij de transparante insteekvakken.

Bulaggi weekend tassen

Deze elegante dames Weekend tassen zijn tassen die echte eye-catchers zijn vanwege de handvatten die gemaakt zijn van sierkettingen. Daarnaast zijn de tassen erg ruim zodat je dagelijkse benodigdheden eenvoudig zijn op te bergen en perfect toegankelijk blijven.

Resultaat 1–24 van de 154 resultaten wordt getoond