Docententas, een geweldige trend!

Het begrip docententas hoor je de laatste tijd opeens heel vaak. Het lijkt zelfs wel eens een nieuwe trend te worden. Superhandige trend, want die docententassen hebben zeeën van ruimte. Ideaal en makkelijk om mee te nemen naar school of naar het werk. Om modebewust bezig te zijn, hoef je opeens niet meer al je spullen in een veel te kleine, onstevige tas te puzzelen. Scheelt heel wat tijd. Toch is het nog een beetje onduidelijk welke tassen precies onder de trend vallen. Daarom een korte, maar bondige uitleg!
Wat is een docententas?

Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Het is namelijk een heel ruim begrip en daarom mag je het ook heel erg ruim nemen. Denk terug aan de tijd dat je op de middelbare school zat (of kijk naar je docenten nu als je nog op school zit). Wat voor tassen namen zij mee om hun spullen in de stoppen? Daar is je antwoord op de vraag ‘wat is een docententas?’.

Let op: rugzakken doen niet mee als het gaat om de benaming docententas!

Om je een beter beeld te geven, zijn voorbeelden altijd handig. Daarom hier wat exemplaren:

Zeker iets dat jouw (voormalige) docenten nodig zouden hebben. Wel met een stoer tintje, zodat het voor jou (en de docenten van nu) ook een gave tas is!
docententas

Een docententas met een verrassende twist door het materiaalgebruik, de kleur en de strakke uitstraling.

Waarom is die docententas eigenlijk zo handig?

Docenten hebben natuurlijk niet voor niets voor docententassen gekozen. Ze zijn namelijk ongelofelijk handig. De tas is steviger dan elke andere tas, waardoor jouw laptop/papieren gewoon vervoerd kunnen worden. Meteen kapot gaan door deze zware objecten zal waarschijnlijk niet gebeuren. Daarnaast zijn al die kleine vakjes gewoon echt fijn. Kleine voorwerpen hoeven immers niet meer door de hele tas geslingerd te worden. Ideaal als je bijvoorbeeld snel een pen bij de hand moet hebben. Die liggen immers heel netjes gesorteerd in de kleine vakjes van de tas. Dat de tassen in de mode zijn, is iets heel goeds. Nu is de tas namelijk niet meer exclusief voor docenten, maar is het voor iedereen geoorloofd om een docententas mee te nemen. Neem dus maar afscheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *