Goedkope tassen voor een klein budget

Tassen zijn altijd handig en nodig. Je moet je spullen immers toch ergens in vervoeren en eigenlijk, stiekem zijn ze ook gewoon leuk. Als modeaccessoire, statement of gewoon omdat de tas mooi is. Toch is het wel jammer als je heel veel geld moet uitgeven aan deze items. Je kunt met een klein budget wel degelijk goedkope tassen kopen, die er toch leuk uitzien. Hoe? Dat laten wij graag zien!

Tas met stipjes van MT: Jan Yellow

Van deze tas word je helemaal vrolijk. De gezellige stipjes en de uitbundige gele kleur zorgen voor een leuke combinatie. Zo val je lekker op en laat je zien dat je houdt van gezelligheid. Je kunt er lekker veel spullen indoen door de grootte. Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze tas kost namelijk slechts 19,99 euro! Waren alle goedkope tassen maar zo leuk!

New Rebels Canvas rugzak

Als je nog niet overtuigd bent van het feit dat je goedkope tassen kunt kopen, die ook nog leuk zijn, dan overtuigd deze tas je misschien!  Een leuk astec printje in de kleur zwart geeft een funky uitstraling. Daarnaast is het erg fijn om een rugzak te hebben. Je kunt er veel indoen en het draagcomfort is groot. Beide schouders krijgen namelijk evenveel gewicht, waardoor je er minder last van krijgt. Natuurlijk is dit ook een trend, je ziet veel dat mensen deze tas dragen. Dat maakt hem natuurlijk niet minder leuk. De prijs is ook helemaal prima, voor 29,95 euro ben jij namelijk de trotse eigenaar van deze rugtas.

Pauls Boutique Ida Rathbone party

Niet op zoek naar een grote shopper of een rugzak? Dan kun je natuurlijk ook dit kleine tasje kopen. Handig voor als je bijvoorbeeld op stap gaat. Het chique design verraad de prijs absoluut niet. Deze tas kost namelijk maar 35,00 euro! Dit is omdat deze in de aanbieding is. De ultieme tip met een klein budget is dus ook vooral zoeken naar aanbiedingen. Zo kun je kwaliteit en luxe verwachten, maar kun je toch genieten van goedkope tassen. Profiteer dan ook vooral van!