De tassen trends voor deze zomer!

De zomer van 2017 is nog niet ten einde en daar horen ook weer nieuwe modetrends bij! Die zijn er natuurlijk ook voor tassen. Zo kun je er fantastisch en helemaal gestyled bijlopen en laten zien dat jouw hart bij mode ligt. Laat je inspireren door de trends en geef er jouw eigen draai aan. Zo ben je nog steeds jezelf, binnen de bijzondere nieuwe ontwikkelingen die ontstaan.

Wit!

De kleur wit was vorige zomer al een trend als het om sneakers ging. Nu is deze kleur terug te zien in tassen. Op de catwalk waren al prachtige tassen te zien van Marc Jacobs en Miu Miu. Deze frisse kleur is neutraal, waardoor jouw tas overal bij past. Dat is nog eens handig. Ook leuk te combineren met de andere modetrends zomer 2016.

Fringes

Fringes horen ook bij de modetrends zomer 2016. Eerder waren ze al in andere items te zien, zoals bikini’s en jasjes. De fringes geven een relaxte uitstraling. Desingers Emilio Pucci en DVF laten prachtige exemplaren zien op de catwalk. Met deze trend kan een rustige uitstraling worden neergezet, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk. Kleur en hoeveelheid fringes maken hierin een groot verschil. Hierdoor kun je dus de stijl zelf bepalen.

Rechthoekige vorm

Een strakke rechthoekige vorm hebben wel al vaker gezien, maar ook deze zomer is het weer een van de modetrends. Deze vorm geeft een moderne uitstraling. Merken als BOSS en Chloe laten zien hoe bijzonder dit kan zijn. Alles is mogelijk, zolang het maar rechthoekig is. De tassen uit jouw kast voldoen dus ook prima aan deze eis. Ook al is het ook wel leuk om een nieuwe tas te kopen ? Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je heerlijk creatief zijn. Kies voor gekke printjes, felle kleurtjes, modetrend wit of doe juist iets helemaal anders. Leef je vooral uit!