Naar het strand? Dan heb je deze 2 tassen nodig!

Ondanks dat het astronomisch eigenlijk al herfst is, is de zon nog volop aanwezig. Genieten van elke zonnestraal is fijn. Je kunt dit waarderen door bijvoorbeeld een dagje naar het strand te gaan. Vaak moet je dan veel spullen meenemen: een zonnebril, zonnebrand, voldoende water, wat te snacken, een leesboek en oja, ook nog een handdoek. Dat moet allemaal in jouw tas passen. De juiste strandtas vinden voor zo’n leuke dag, kan best lastig zijn. Daarom hier een aantal perfecte tassen voor op het strand.

Stijlvol met genoeg ruimte

Deze mooie witte tas van Micheal Kors is groot genoeg en dus de perfecte strandtas. Geen enkel probleem als je veel wilt meenemen. Al zou je een extra zakje om de zonnebrand geen overbodige luxe zijn om de tas te beschermen. Naast dat er genoeg ruimte is, kun je ook stijlvol zijn. Een grote tas van stro is echt niet meer nodig. Zelfs op het strand kun jij er fantastisch uitzien. Matchen met jouw bikini zal geen enkel probleem zijn. Alles staat mooi, zolang je deze tas aan jouw zijde hebt.

Strandtas of rode rugzak?!

Misschien gaan jouw gedachten niet direct naar een rugzak, als je aan een strandtas denkt. Toch kan het een hele handige optie zijn voor op het strand. Er past veel in en je krijgt geen last van één schouder of arm als je naar het strand gaat. Het gewicht wordt immers verdeeld. Ideaal als de fiets jouw vervoersmiddel is of als je zelfs te voet gaat. Daarnaast ziet het er ook gewoon leuk uit. Vooral als je kiest voor een leuke felle kleur. Zo valt de tas lekker op en jij dus ook! Als je dan ook nog kiest voor een bikini, badpak of zwembroek in dezelfde kleur, is het helemaal één groot feest om naar jou te kijken. Ben jij klaar voor die vrolijke dag op het strand?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *