Nieuw populair tassenmerk: F.E.V.

Op de hoogte blijven van de nieuwste merken is een belangrijk gegeven als het gaat om luxe tassen. Als jij de eerste bent die een tas van een nieuw merk heeft, heb je natuurlijk een streepje voor. Meer weten over het opkomende merk F.E.V. is daarom van groot belang. De afkorting F.E.V. staat voor Francesca Eleonora Versace. De ontwerpster van de tassen is een familielid uit de Versace familie. Ze is het nichtje van Donatella Versace. Het talent dat de designer heeft in combinatie met de familienaam, belooft heel wat goeds. Houd haar dus zeker in de gaten!

De carrière van Francesca Versace

Francesca is haar carrière begonnen met het behalen van de fashion opleiding op Central St Martins.  Haar eerste grote stap in de tassenwereld vond plaats in november 2012. Ze heeft toen een tassencollectie gemaakt voor Bric’s. Deze collectie bleek razend populair en inspireerde haar nog meer. Mede daardoor heeft ze ook haar eigen merk opgezet: F.E.V. De lancering hiervan was bij een bijzondere presentatie op de befaamde Fashion Week in januari van dit jaar. Hier heeft ze een mooi begin kunnen laten zien.

Inspiratie uit reizen

De inspiratie voor de tassen haalt Francesca Versace uit haar reizen met vrienden. Ze zegt dat elke reis die ze gehad heeft haar ervaringen, sensaties en perspectieven heeft gegeven. Deze wil ze graag vertalen naar haar ontwerpen. Zo kan ze dit op een bijzondere manier delen met anderen.

Bohemian style

In de eerder gelanceerde collectie is te zien dat er heel mooi gebruik wordt gemaakt van vormen en rijke texturen. Dit maakt de tassen heel speciaal. De tassen hebben een mooie jaren 60 bohemian style. Ze zijn erg luxueus en het is fantastisch om zo’n tas te mogen dragen. De herinneringen van reizen zijn mooi terug te zien. Het voelt bijna alsof je zelf op ontdekkingsreis mag gaan. Toch zijn de tassen ook heel casual en hebben ze een rustige uitstraling. Deze fijne balans maakt een tas van F.E.V. eigenlijk onmisbaar in jouw collectie. Helaas zijn ze in Nederland nog niet verkrijgbaar. Natuurlijk zijn ze wel verkrijgbaar in andere landen, waar jij misschien ook een aankoop kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *