Retour tassen, een stoer merk rugzak

Retour tassen kopen

Retour is een rugzak waar lekker veel in kan en ook nog eens super mooi en cool uit ziet. Deze rugtas heeft 1 hoofdvak met aan de voorkant een extra ritsvak. Het thema van de tas is ‘Established’ er staan letters, cijfers en afbeeldingen in leger groen op de buitenkant van de tas en de binnenvoering is eveneens groen. De onderkant van de tas is uitgevoerd in leger groene camouflage kleuren. De brede Rugbanden zijn verstelbaar. Een gave rugzak voor een goede prijs.

Retour schoudertassen

Retour heeft het goed voor met kleine dametjes die gekleed en met bijpassende schoudertas naar school willen. Deze tas heeft een hoofdvak met een ritsvak en een telefoonvakje. In het voor vakje, wat sluit met klitterband,kunnen allerlei kleine spulletjes gedaan worden die je snel nodig wil hebben. Op dit voorvak staat “RETOUR LOVE 89”  Retour is er in vele soorten en maten je kunt kiezen voor een schoudertas of rugzak en er zijn kleine en grote formaten in verkrijgbaar .en met vele printen .

Retour kleptassen

Deze ideale tassen geven  je de vrijheid die jij wil tijdens een dagje school of andere bezigheden. Deze tassen hebben 1 hoofdvak met daarin een ritsvak en telefoonvakje. De klep met klittenband zorgt er voor dat de tas goed afgesloten kan worden. Het hoofdvak heeft een rits met een roze ritsrunner. Op de klep staat de tekst “RETOUR LOVE ” en “89”.

Alle Retour tassen zijn geschikt voor zware spullen en uitermate geschikt voor school .

Let op . De Retour tassen zijn het meest geschikt voor kinderen voor jongens en meisjes.Die van stoere tassen houd en met de mode willen mee doen kies voor een tas van retour dan weet je zeker dat je stoer en trendy op school komt .En iedereen versteld laat staan van jou super stoere tas.Retour is erg trendy bij de jeugd dus kies voor een tas retour dat is altijd de goede keus.