Smaak luxe tassen aanbod online

Smaak tassen kopen

De Smaak tassen zijn super stijlvolle tassen voor de modieuze vrouw. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zowel in de hand als over de schouder te dragen .De tassen zijn er in vele kleuren en designs .

Smaak schoudertasje

Hou je van vrouwelijke elegantie, tasje die geschikt is voor het opbergen van kleinere eigendommen en gemaakt is van top kwaliteit. Dan is de smaak schoudertas echt wat voor jou! Dankzij het soepele leder zult het tasje  jarenlang mee gaan. Het interieur is opgesplitst in drie compartimenten zodat eigendommen perfect in te delen zijn. Dankzij het afneembare schouderriempje is het tasje ook als clutch of als toilettasje te gebruiken. Een handige tasje om uit te gaan .Of voor andere gelegenheden waar je niet veel spullen nodig hebt.De tasjes zijn er voor elke outvit.

Smaak Portemonnees

De smaak portemonnees hebben een stijlvol vrouwelijk design,en een opvallend Smaak-logo en zijn gemaakt van prachtig soepel leder. Dat zijn de kenmerken van het Jerry portemonnees van Smaak. De portemonnees zijn van top kwaliteit dankzij het leder welke met zorg is uitgekozen. Daarnaast heeft hebben de portemonnees een compact interieur waar zowel munt- als papiergeld in op te bergen is.

Smaak  Dames laptoptas

De Smaak laptoptassen zijn prachtige damestassen met een super stijlvol design. De laptoptassen zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook erg praktisch. Waar je makkelijk een 13.3″ laptop in op kan bergen en al je accessoires, documenten en dagelijkse benodigdheden kun je eenvoudig op bergen in het ruime hoofd compartiment.

Smaak etui

Met de Etui kan je stijlvol je make-up, leesbril of pennen meenemen in je tas. De etui is gemaakt van soepel leder en heeft een stevige goudkleurige rits.Door de goudkleurige rits is de etui een lust voor het oog.En door het soepele leder zal je jarenlang plezier van je etui hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *