Speciaal voor u als modebewuste vrouw: ‘STREET LEVEL’

Street Level tassen kopen

Gaat u binnenkort uit? Heeft u een bijzondere gelegenheid? Speciaal voor u als modebewuste vrouw heeft ‘STREET LEVEL’ deze cluch ontworpen en in verschillende kleuren uitgebracht. Er is er altijd één bij die bij uw outfit past. Dit leuke gave tasje heeft drie vakken, twee met een rits en één zonder rits. De bling-bling ketting is aan de onderkant van de klepsluiting bevestigd en kan, als deze niet gebruikt wordt, in het tasje opgeborgen worden. Op deze manier kunt u de tassen makkelijk in de hand als cluch dragen. De tas sluit middels twee drukkers en is van imitatie leer (PU)

Street Level Handtassen

Deze tassen van Street Level nodigt u uit om naar het strand of lekker op vakantie te gaan en u neemt deze vrolijke streeptassen van canvas mee. De tassen hebben een hoofdvak met daarin een ritsvak en twee insteekvakken. De tas heeft korte hengsels in bruin PU, bruine strepen die doorlopen naar de onderkant. De onderkant is eveneens van Bruine PU, net als de omranding van de bovenrits. Uiteraard heeft ’Street Level’ een traploos, verstelbare lange schouderband bij gedaan. Een vrolijke tas voor een gunstige prijs.

Street Level shopper

Een handig en praktische gestreepte shopper / damestas waar lekker veel in kan. De tassen hebben één hoofdvak met daarin een ritsvak en twee insteek vakjes. Hierdoor kunt u de zaken goed apart houden in uw tas. De tas is van Canvas en PU, de bruine details van deze gavetas zijn van PU inkl. de onderkant. De bovenrits is verdicht aangebracht en geeft een ruime toegang tot de tas . De korte hengsels zij lang genoeg om deze super leuke shopper, of ook wel boodschappentas, ook over de schouder te dragen, echter er zit geen verstelbare lange schouderband bij. De binnenvoering is van vrolijke bewerkte stof. Zie de foto’s. Gaat u een dagje shoppen, de dagelijkse boodschappen of naar het strand? In deze vrolijke tassen kunt u alles wat u nodig heeft in meenemen.