Tas opbergen

Tassen zijn fantastisch om te hebben. Daarom heb je er waarschijnlijk ook veel. Toch is het soms lastig om die enorme tassencollectie netjes, maar toch leuk op te bergen. Vooral als je veel tassen hebt, kan dit voor problemen zorgen. Het is immers voor de kwaliteit belangrijk om ze goed op te ruimen. Zo kun je er zo lang mogelijk van genieten.

Tassen opbergen in een mand of oude koffer

In een mand of oude koffer kun je jouw tassen perfect opslaan. Manden kun je zelfs nog onder de tafel of onder het bed schuiven. Zo is het echt opgeruimd. Oude koffer zijn ook een optie. Je kunt ze dan ook sorteren, zodat je weet welke tas je in welke koffer moet zoeken.Oude koffers passen heel goed in bijna elk interieur. Je kunt ze daarom bijna overal plaatsen. Heb je er geen? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon eentje kopen. Dan kunnen je tassen opbergen! Zorg er wel heel goed voor dat de tassen er echt helemaal inzitten als je ze in de koffers plaatst. Komen ze vast te zitten, dan is er de kans dat ze kapot gaan.

Aan de kapstok!?

Als je nog een oude kapstok hebt, is dit een perfecte tip! Natuurlijk kun je ook gewoon een nieuw exemplaar aanschaffen. Je kunt hier namelijk op een leuke manier jouw tassen aan ophangen. Tassen opbergen was nog nooit zo makkelijk! Je kunt ze  sorteren op kleur, maat of een andere creatieve manier bedenken.  De kapstok kan overal in huis geplaatst worden. Leuk in de slaapkamer, maar ook prima in de gang of zelfs in de woonkamer. Met accessoires kan het geheel nog artistieker gemaakt worden.

Aan de muur

Een paar haken in de muur zorgen ook voor een goede oplossing voor het opbergen van tassen. Je kunt ze hier eenvoudig aan ophangen. Door de haken op verschillende hoogtes te monteren, zorg je voor een speels effect. Zo wordt het geheel niet alleen functioneel, maar ziet het er ook goed uit. Rust kun je creëren door te sorteren op kleur of grootte.