Affenzahn Grote Vriend Zena de Zebra

49.90

Afhanzahn maakt top kwaliteit ecologische kindertassen met lieve ontwerpen. De Grote Rugzak Vriend is speciaal voor kinderen van leeftijd 3-5 gemaakt. Affenzahn heeft er voor gezorgd dat de rugzakken …

Nu shoppen

SKU: 821bed5fbe84 Categorie:

Description

Afhanzahn maakt top kwaliteit ecologische kindertassen met lieve ontwerpen. De Grote Rugzak Vriend is speciaal voor kinderen van leeftijd 3-5 gemaakt. Affenzahn heeft er voor gezorgd dat de rugzakken er leuk uit zien maar ook super functioneel zijn, denk bijvoorbeeld aan de verstelbare borstbandjes. Er is liefdevolle aandacht gebracht in de details van het Affenzahn ontwerp.
De Affenzahn rugzakken zijn zo ontworpen om heel persoonlijk met het kind om te gaan, net als met een knuffel, maar met de voordelen van een rugzak. Met het dragen van de Affenzahn rugzak is het net als het dragen van een geruststellend stukje van thuis. Hiermee creëert Affenzahn een comfortabel gevoel voor je kind.
Educatieve rugzak
Ontdek de wereld door te spelen met Affenzahn kinder rugzakken. De super leuke rugzakken creëren een speelse sfeer die goed geschikt is voor je kind. Bijvoorbeeld de plezierige klittenband armen. Ook het rollenspel met zijn of haar favoriete dier moedigt het speelinstinct aan. De gespen zijn ook geschikt om de motorieke vaardigheden van je kind te trainen.
Geryclede materialen
Daarnaast is de rugzak eerlijk en milieuvriendelijk; Affenzahn is een bluesign® systeem partner, waarin een middel ter bescherming van de hulpbronnen van onze planeet biedt. Affenzahn productie maakt ook gebruik van materialen gemaakt van gerecyclede PET-flessen
Bij het fabriceren van een Affenzahn rugzak wordt voor minimaal 50% aan gerecyclede materialen gebruikt. In een Affenzahn Grote Rugzak zijn maar liefst 11 halve liter PET-flessen verwerkt. Deze gerecyclede kindertas is daarom ook nog eens milieuvriendelijk. Maak je kinds schoolbelevenis of andere avonturen leuker met de speelse Affenzahn rugzakken.
Oog voor detail
De Grote Rugzak vriend is super gedetailleerd en heeft 8 verschillende vaardigheden en talenten.
1. De stick-out tong is een creatieve touch die aangebracht is om de tas persoonlijk te maken. Trek de tong naar beneden en de adresgegevens van het kind worden zichtbaar.
2. Er zijn verschillende reflectoren aan weerskanten aangebracht, zodat je kind goed zichtbaar is in het donker.
3. De handgreep bovenaan maakt het gemakkelijk om de rugzak snel aan een haakje te hangen in bijvoorbeeld de opvang, op school of thuis.
4. De schouderpads zijn extra zacht gemaakt om extra kindvriendelijk te zijn. Het maakt het dragen van de rugzak nog leuker voor de kleine schoudertjes met de zachte en fluweelachtige bandjes welke bedekt zijn met velours.
5. De hoogte van de borstbandjes zijn verstelbaar, zodat de rugzakbandjes comfortabel op de schouders van je kind blijven.
6. De ritsvakjes aan de voorkant laat voor nog extra ruimte om spullen in te bewaren, gescheiden van de rest. Hier kan het kind bijvoorbeeld schelpjes of steentjes bewaren.
7. Bij de speelse poten zijn leuke klittenband armen aangemaakt, zodat je kind ermee kan spelen. Je kunt er bijvoorbeeld kiekeboe mee spelen door de pootjes voor de ogen te zetten.
8. Er is nog meer ruimte beschikbaar in de gaaszak aan de voorkant van de rugtas waar je nog meer kan op bergen.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Brand

Affenzahn

Additional information

Soort tas