Afstandsbediening Alarm aan/uit

59.99

Compacte afstandbediening om het Somfy Alarm aan of uit te schakelen
Deze afstandsbediening met 2 toetsen is geschikt om het Somfy Protexiom Alarmsysteem met een druk op de knop in- of uit…

Nu shoppen

Artikelnummer: 2400616 Categorie:
Merken:Somfy

Description

Compacte afstandbediening om het Somfy Alarm aan of uit te schakelen

Deze afstandsbediening met 2 toetsen is geschikt om het Somfy Protexiom Alarmsysteem met een druk op de knop in- of uit te schakelen. Dankzij het handzame formaat past de afstandsbediening gemakkelijk in een handtas of broekzak.

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zakformaat
  • 5 jaar garantie

Verpakkingsinhoud:

  • 1 Afstandsbediening aan/ uit
  • 1 CR2430 lithiumbatterij

Protexiom Alarm is 100% draadloos en kan dus gemakkelijk worden geïnstalleerd. De alarm pakketten zijn eenvoudig aan te passen op uw situatie. Het alarmsysteem kan uitgebreid worden tot een maximum van 40 onderdelen. Een bewegingsmelder voor buiten, rookmelders of een bewegingsmelder met camera zijn eenvoudig toe te voegen. Het gehele gamma van Protexiom Alarmsysteem raadpleegt u hier.

Optimaal beveiligde radiofrequentietechnologie

Protexiom Alarm maakt gebruik van radiotransmissie op twee wisselfrequenties die elkaar vootdurend aflossen om te waarborgen dat de informative volledig wordt overgedragen.

Beveiligd tegen vandalisme en sabotage

Protexiom Alarm componenten zijn allen voorzien van sabotagecontacten die voorkomen dat ongemerkt een onderdeel van de muur kan worden losgemaakt of dat de overkapping kan worden verwijderd. Wanneer een poging tot sabotage wordt waargenomen gaat de sirene aan en ontvangt u een SMS bericht.

5 jaar garantie

Gegarandeerde kwaliteit

Alle Protexiom Alarm onderdelen en accessoires zijn voorzien van 5 jaar garantie. Alle producten worden uitgebreid getest in Frankrijk. Zodoende kunnen we de kwaliteit, prestaties en levensuur garanderen.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Somfy

Additional information

EAN

Soort tas