Echolac Cielo 4 Wheel Spinner L Expandable Burgundy

139.00 97.30

Grote koffer uit de Cielo serie van Echolac. De Echolac Cielo is een strak vormgegeven koffer met een luxe uitstraling. De schil van de koffer is gemaakt van 100% polycarbonaat, een super sterk mat…

Nu shoppen

Artikelnummer: 478b0eaeee05 Categorie:
Merken:Echolac

Description

Grote koffer uit de Cielo serie van Echolac. De Echolac Cielo is een strak vormgegeven koffer met een luxe uitstraling. De schil van de koffer is gemaakt van 100% polycarbonaat, een super sterk materiaal dat veel druk kan hebben, en is voorzien van een extra krasvaste SteathShield laag. Beide kanten van het interieur zijn gevoerd met een vocht doorlatende stof. De ene kant is voorzien van gekruiste inpakriemen en de andere kant is afsluitbaar met een rits en heeft een extra ritsvakje voor kleine spulletjes. Dankzij de vier super stille wielen is de koffer vrijwel geluidloos. Voorzien van telescopische trekstang die op ieder punt vast te zetten is en een verzonken veilig TSA-slot.
Deze koffer is uitbreidbaar (expandable) met een rits wat 10 liter extra inhoud geeft.

Echolac geeft 8 jaar garantie op deze kofferserie en vergoedt als enige fabrikant ook schade aan de schil binnen de eerste 8 jaar na aankoop. Om gebruik te maken van deze garantie plus regeling dien je de koffer te registreren op echolac.eu, hier vind je ook de voorwaarden die gelden.

– Expandable, geeft 10 liter extra inhoud
– Dubbele, verstelbare trekstang
– 4 dubbele, extra stille spinning wielen
– Volledig gevoerd interieur met vocht doorlatende stof
– Ruim hoofdcompartiment met ritssluiting
– Elastische inpakriemen aan beide kanten
– TSA-combinatie slot
– Ritssluiting

We zijn een officiële Echolac dealer, je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Bekijk hier de gehele collectie Echolac koffers.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Echolac

Additional information

EAN

Soort tas