Merel By Frederiek Schoudertas handtas JACKY FAY BAG Almond

179.00 120.00

Schoudertas handtas JACKY FAY BAG Almond van het merk Meel By Frederiek met een korte verstelbare hengsel en twee voor ritsvakken…

Nu shoppen

Artikelnummer: 8ded0d412ae4 Categorie:

Description

Schoudertas handtas JACKY FAY BAG Almond van het merk Meel By Frederiek met een korte verstelbare hengsel en twee voor ritsvakken

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Brand

Merel By Frederiek

Merel by Frederiek tassen kopen

Merel by Frederiek is het tassenlabel van de 24-jarige onderneemster Frederiek. Het merk is vernoemd naar Frederieks gehandicapte zusje Merel. De Merel Munt Foundation ook. En er gaat niet alleen 5% van elke verkochte tas naar deze stichting, na aankoop van een tas kan je ook ambassadeur worden. Je ontvangt een beautypakket om een geluksmomentje voor jezelf te creëren, wat verwijst naar het geluk dat je aan de kinderen biedt door je bijdrage aan de stichting.

Merel by Frederiek Handtassen

De ‘Blue by Mind’ Kavia Bag uit de serie Raw Edge van Merel By Frederiek is de topper uit deze serie en voor dit seizoen een ‘must have’. D tassen zijn een cluch is lekker compact en biedt toch voldoende plaats voor al uw spullen met zijn twee ritsvakken en vak met druksluiting. De tas ligt handig in de hand en heeft een verstelbaar, lang, sierlijk, leer-kleurig schouderriempje. Het Italiaanse leer zorgt voor de ultieme fashion uitstraling. Op terrasjes en feestjes zal dit tasje het onderwerp van gesprek zijn. Bij aankoop steunt u ook eens een prachtig doel.

Merel by Frederiek schoudertassen

De schoudertassen van Merel by Frederiek zijn erg Hip, modern en van uitmuntende kwaliteit deze Merel By frederiek schoudertassen zijn de trendsetter van deze zomer en u kunt in deze compacte tas uw spulletjes ruim opbergen. De schoudertassen hebben een hoofdvak met twee insteekvakken en een extra ritsvak. Alles is keurig afgewerkt en met de merel Munt, dé handteklening van Merel By frederiek.

Merel by Frederiek portemonnees

De portemonnees zijn opvallend doordat deze is vervaardigd uit mooi suède Italiaans leer. Aan de binnenkant van deze clutch / portemonnee treft u veel vakjes voor pasjes en bevindt zich een vak wat afgesloten kan worden door een degelijke rits. Deze portemonnee past ook perfect bij de overige tassen. De clutch heeft drie insteekvakken, acht creditcardvakken en een ritsvak. De clutch kan ruim open zodat u voldoende bij uw spulletjes kan komen. Dit is echt een supermooie portemonnee / clutch. De clutch is perfect afgewerkt en op de voorkant zijn vier hartjes aan gebracht. Een prachtig cadeau voor uzelf of om weg te geven. Bij aankoop van een Merel by Frederiek tasje / portemonnee steunt u direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het gehandicapt kind.

Additional information

EAN

Soort tas