Mywalit Portemonnee Double Flap Purse/Wallet Black Pace

82.50

\nMooie dubbele overslag portemonnee van Mywalit. Deze portemonnee is een portemonnee met veel ruimte voor uw papiergeld, munten, bonnetjes en pasjes. Onder de 2 overslagen vindt u een wereld van or…

Nu shoppen

Artikelnummer: 8d523b9491df Categorie:
Brands:Mywalit

Description

\nMooie dubbele overslag portemonnee van Mywalit. Deze portemonnee is een portemonnee met veel ruimte voor uw papiergeld, munten, bonnetjes en pasjes. Onder de 2 overslagen vindt u een wereld van organisatie en kleur gemaakt van prachtig leer met 6 creditcardvakjes, een doorzichtig steekvak, 2 papiergeldvakken, een muntgeldvak, een ritsvak en 4 steekvakken. Op de achterzijde van de portemonnee zit een ritsvak. Ook wordt bij de portemonnee een pen geleverd. Het leer van de portemonnee voelt zeer goed aan en is soepel. De portemonnee is 13 x 9.5 x 2.5 cm.
\nMywalit is een Italiaans merk, Mywalit heeft een grote focus op design, originaliteit en prachtige kleuren. Mywalit maakt gebruik van het hoogwaardig leer, hierdoor hebben de producten een fijne touch. De voeringen en ritsen van de portemonnees en tassen zijn van de beste kwaliteit.

* 2 overslagen met drukknoopsluiting
* Doorzichtig steekvak
* 4 steekvakken
* 6 creditcardvakjes
* Ritsvak intern
* Muntgeldvak
* Een pen
* 2 papiergeldvakken
* Een achtervak met ritssluiting
* Gemaakt van prachtig echt leer

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Brand

Mywalit

Additional information

Soort tas