Mywalit Portemonnee Medium Matinee Wallet Denim

92.50

\nMooie dames overslag portemonnee van Mywalit. Deze portemonnee is een portemonnee met veel ruimte voor uw papiergeld, munten, bonnetjes en pasjes. Onder de overslag vindt u een wereld van organisa…

Nu shoppen

Artikelnummer: af9021ab64c4 Categorie:
Brands:Mywalit

Description

\nMooie dames overslag portemonnee van Mywalit. Deze portemonnee is een portemonnee met veel ruimte voor uw papiergeld, munten, bonnetjes en pasjes. Onder de overslag vindt u een wereld van organisatie en kleur gemaakt van prachtig leer met 10 creditcardvakjes, een doorzichtig steekvak, 2 papiergeldvakken, een ritsvak en 2 steekvakken. Op de achterzijde van de portemonnee zit een ritsvak. Ook wordt bij de portemonnee een pen geleverd. Het leer van de portemonnee voelt zeer goed aan en is soepel. De portemonnee is 17.5 x 9.5 x 2 cm.
\nMywalit is een Italiaans merk, Mywalit heeft een grote focus op design, originaliteit en prachtige kleuren. Mywalit maakt gebruik van het hoogwaardig leer, hierdoor hebben de producten een fijne touch. De voeringen en ritsen van de portemonnees en tassen zijn van de beste kwaliteit.

* Overslag met drukknoopsluiting
* Doorzichtig steekvak
* 4 steekvakken
* 10 creditcardvakjes
* Een pen
* 2 papiergeldvakken
* Een achtervak met ritssluiting
* Gemaakt van prachtig echt leer

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Brand

Mywalit

Additional information

Soort tas