Ögon Quilted Zipper Zilver

59.00

De Quilted Zipper Zilver pasjeshouder van het Franse Ögon Designs is een chique en vrouwelijke creditcardhouder met een uniek uiterlijk. De buitenkant van deze portemonnee is van ijzersterk aluminium…

Nu shoppen

Artikelnummer: f15f31714a25 Categorie:

Description

De Quilted Zipper Zilver pasjeshouder van het Franse Ögon Designs is een chique en vrouwelijke creditcardhouder met een uniek uiterlijk. De buitenkant van deze portemonnee is van ijzersterk aluminium, terwijl de binnenkant is gemaakt van een gladde en praktische stof.
De Quilted Zipper biedt ruimte aan maar liefst 24 pasjes, munt- én briefgeld. Hiermee is de Quilted Zipper de ultieme vervanging van je logge, leren portemonnee. Door de handige divider is deze pasjeshouder bijzonder overzichtelijk en met het speciale vakje met rits blijft je muntgeld netjes bewaard en op zijn plaats.
Dankzij de stoere zilveren kleur vind je deze creditcardhouder gemakkelijk terug in je tas. De Quilted Zipper weegt bijna niets, beschermt je pasjes tegen RFID (uitlezen van buitenaf door zogenoemde ‘skimmers’) en sluit af met een degelijke, nikkelvrije rits.
Je kunt je Ögon Quilted Zipper gemakkelijk schoonmaken met een zacht doekje en een beetje ruitenreiniger.
Ögon Designs geeft twee jaar fabrieksgarantie op de Quilted Zipper.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Ogon Designs

Additional information

EAN

Soort tas