Samsonite Flux Spinner Expandable Handbagage Koffer 55 Navy Blue

139.00

\nHandbagage koffer uit de Flux serie van Samsonite. De Flux koffers hebben een stevige schaal. De koffer is gemaakt van stevig polypropyleen. Deze koffer heeft de vertrouwde kwaliteit van Samsonite…

Nu shoppen

Artikelnummer: af89300c4ad3 Categorie:
Brands:Samsonite

Description

\nHandbagage koffer uit de Flux serie van Samsonite. De Flux koffers hebben een stevige schaal. De koffer is gemaakt van stevig polypropyleen. Deze koffer heeft de vertrouwde kwaliteit van Samsonite met een stijlvol en hedendaags design. Deze Flux kofferserie is de eerste hardschalige  Samsonite serue met verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume, hierdoor heeft u nog meer ruimte om uw spullen op te bergen. De koffer voldoet aan de IATA richtlijn, dus u kunt de koffer gebruiken als handbagage.
\nDe 4 spinning wieltjes zijn stevig en rijden erg soepel zodat u de koffer overal makkelijk mee kan nemen met de dubbele verstelbare trekstang. Ook heeft de koffer 2 stevige handvatten voor optimaal draaggemak. De koffer heeft een ruim hoofdcompartiment die sluit met een ritssluiting. In het hoofdcompartiment zitten elastisch pakriemen en een afsluitbaar ritscompartiment, hiermee blijven uw spullen goed op hun plek liggen. Het combinatieslot is geïntegreerd in de koffer en heeft de TSA-functie, zodat u zorgeloos kunt reizen naar de VS.
\nKenmerken:

* Inhoud 37 liter en uitbreidbaar naar 44 liter
* Lichtgewicht 2.6 kg
* Een TSA slot zodat u overal naar toe kan reizen, met inbegrip van de USA
* Vier wielen die 360° kunnen draaien voor een super rijcomfort
* Goede rubberen afdichting
* Verstelbare aluminium stuurstang
* 2 handvatten
* Een tussenschot met rits
* Gekruiste inpakriemen die te verstellen zijn
* Sloten en overige onderdelen zijn geïntegreerd in de koffer om beschadigen te voorkomen
* Geïntrigeerd adreslabel achterzijde
* Gemaakt van stevig polypropyleen
* 40 x 55 x 20 cm \nDoordat wij een officiële Samsonite dealer zijn kunnen wij u volledige garantie bieden. Op de Flux heeft u 5 jaar garantie.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Brand

Samsonite

Additional information

Soort tas