Samsonite S’Cure Spinner 75 Navy Blue Capri

199.00 169.00

Grote maat spinner uit de S’cure serie van Samsonite. Denk je aan een koffer, dan denk je aan de Samsonite S’cure. Al jaren de meest verkochte koffer in Nederland en België, mede dankzij de popu…

Nu shoppen

Artikelnummer: 05395897f226 Categorie:
Merken:Samsonite

Description

Grote maat spinner uit de S’cure serie van Samsonite. Denk je aan een koffer, dan denk je aan de Samsonite S’cure. Al jaren de meest verkochte koffer in Nederland en België, mede dankzij de populaire TSA driepunt sluiting. De S’cure is een lichte en praktische polypropyleencollectie van Samsonite. Dankzij het speciale FlowliteTM polypropyleen is de koffer soepel en sterk. Door zijn klassieke vorm heeft de S’Cure collectie maximale ruimte in de koffer, iedere deel van de koffer wordt benut. Optimaal gebruikersgemak ervaar je dankzij de dubbel trekstang en de dubbele spinning wielen. Het interieur van de koffer is praktisch met elastische gekruiste inpakriemen, ook is de koffer voorzien van een tussenschot met rits en zijvak. Op de achterzijde van de koffer zit een geïntegreerd adreslabel. De sloten en wielen zijn strak in de schaal van de koffer weggewerkt. Kortom; de Samsonite S’cure heeft alles wat je zoekt en is die koffer waarmee je weer jaren vooruit kan.

Deze zomer brengt Samsonite de S’cure in 5 frisse zomerkleuren. De zomerkleuren hebben alle details, zoals de wielen en het slot, in dezelfde kleur als de schaal van de koffer. De speciale rubberen strip tussen de schaal heeft een afwijkende frisse kleur en op het slot zijn er gestreepte details te vinden passend bij de kleuren van de koffer.

– Driepuntssluiting met TSA-combinatieslot
– Rubberen afdichting bij sluiting (tegen vocht inbreng)
– Boven- en zijhandvat
– Verstelbare, dubbele trekstang
– Geïntegreerd adreslabel
– Tussenschot met rits en elastisch zijvak
– Elastische, gekruiste inpakriemen
– Sloten en onderdelen geïntegreerd in schaal koffer
– 4 dubbele spinning wielen
– Polypropyleenmix
– Geproduceerd in Europa

Wij zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Bekijk de hele collectie Samsonite koffers.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Samsonite

Additional information

EAN

Soort tas