Tru Virtu Ray Big Wallet Green Hunt

44.95 24.95

De Tru Virtu Ray Big Wallet Green Hunt is een volwaardige aluminium portemonnee met een (gepatenteerd) twee-compartimenten-systeem. Er is een deel voor je pasjes en een deel voor je geld. De Ray Big W…

Nu shoppen

Artikelnummer: a0f70c91eef7 Categorie:
Merken:Tru Virtu

Description

De Tru Virtu Ray Big Wallet Green Hunt is een volwaardige aluminium portemonnee met een (gepatenteerd) twee-compartimenten-systeem. Er is een deel voor je pasjes en een deel voor je geld. De Ray Big Wallet van Tru Virtu maakt het mogelijk om al je documenten te scheiden en veilig op te slaan. Of het nu gaat om visitekaartjes, identiteitskaarten, je rijbewijs of creditcards.
De Ray Big Wallet is slechts 23 mm dik waardoor het formaat compact blijft. Je kunt tot maar liefst 16 creditcards in de Ray portemonnee van Tru Virtu opbergen. De Ray portemonnee is daarmee ideaal is voor mensen die graag altijd alles bij de hand hebben.
De compartimenten Papers en Cards zijn eenvoudig via verschillende knoppen bereikbaar. De compartimenten hebben verschillende afmetingen zodat deze optimaal ingedeeld zijn voor pasjes en geld. Er is bovendien een flexibele waaier met vier vakken voor onder andere papieren, documenten en visitekaartjes.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Tru Virtu

Additional information

EAN

Soort tas