Vaude Tecolog III 14L Rugtas Black

49.95

Stadsrugtas uit de Tecolog III serie van Vaude. Deze stadsrugtas is de perfecte rugzak voor dagelijk woon/werk verkeer. Met een minimalistische uitstraling, uitneembare vakjes en vrij van PVC tarpa…

Nu shoppen

Artikelnummer: 8a152128c60b Categorie:
Merken:Vaude

Description

Stadsrugtas uit de Tecolog III serie van Vaude. Deze stadsrugtas is de perfecte rugzak voor dagelijk woon/werk verkeer. Met een minimalistische uitstraling, uitneembare vakjes en vrij van PVC tarpaulin is deze tas zeer modern en multifunctioneel. Geschikt voor A4 materiaal, georganiseerde binnenkant en voorzien van gewatteerd tablet steekvak. PVC FRee, PVC-free geeft aan dat dit product 100% vrij van PVC (Polyvinyl chloride) is gefabriceerd.

– Ruim hoofdvak, geschikt voor A4 materiaal
– Gewatteerd tablet steekvak
– Intern georganiseerde indeling
– Ritsvak voorop
– Verstelbare gepolsterde schouderbanden
– Borstriem
– Afneembare heupriem
– Stevig handvat
– VENT-TEX rugsysteem
– Reflecterende details
– Sleutelhouder

Vaude staat garant voor eerlijke werkomstandigheden en verantwoord ondernemen. Wereldwijd staat Vaude bekend vanwege de duurzame productie van al hun producten. Tijdens de productieprocessen wordt alles afgestemd op zo goed mogelijke omstandigheden voor zowel mens als natuur te creëren . Dit resulteert in hun Green Shape garantie. Green Shape is Vaude‘s garantie voor milieuvriendelijke producten – uit duurzame materialen en een energiezuinige en eerlijke productie.

Vaude is lid van de Fair Wear Foundation (FWF) en die verplichten Vaude er toe om de arbeidsomstandigheden in alle productiefaciliteiten continu te verbeteren. Deze worden regelmatig gecontroleerd. Vaude heeft met de leader status de hoogste status als FWF-lid verkregen. Met de aankoop van een Vaude product zorgt u voor een eerlijkere werkomstandigheden en behoud van het milieu.

Wij zijn met trots een officiële Vaude dealer, je kunt altijd voor de volledig garantie van Vaude bij ons terecht.

 Bekijk hier de gehele collectie Vaude rugtassen.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Merk

Vaude

Additional information

EAN

Soort tas